Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Izhevska, O."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа
    (2021-01-04) Моргуненко, А.; Іжевська, О.; Люлько, Ю.; Morhunenko, A.; Izhevska, O.; Liulko, Yu.
    Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.
  • Документ
    Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Моргуненко, А.; Іжевська, О.; Люлько, Ю.; Morhunenko, O.; Izhevska, O.; Liulko, Yu.
    Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.
  • Документ
    Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.
    Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.
  • Документ
    Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ
    (2021-01-04) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.
    Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.
  • Документ
    Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Іжевська, О.; Білодід, А.; Сабат, С.; Izhevska, O.; Bilodid, A.; Sabat, S.
    Метою нашої роботи є розгляд новітнього теплового устаткування на ринку готельно-ресторанного бізнесу.
  • Документ
    Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями
    (2021-01-04) Петрюк, О.; Вовчок, Р.; Іжевська, О.; Petriuk, O.; Vovchok, R.; Izhevska, O.
  • Документ
    Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Петрюк, О.; Вовчок, Р.; Іжевська, О.; Petriuk, O.; Vovchok, R.; Izhevska, O.
  • Документ
    Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Якубечко, А.; Іжевська, О.; Дрозд, Я.; Yakubechko, A.; Izhevska, O.; Drozd, Ya.
    Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок