Перегляд за Автор "Izhevska, O."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Моргуненко, А.; Іжевська, О.; Люлько, Ю.; Morhunenko, O.; Izhevska, O.; Liulko, Yu.Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.Документ Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа(2021-01-04) Моргуненко, А.; Іжевська, О.; Люлько, Ю.; Morhunenko, A.; Izhevska, O.; Liulko, Yu.Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.Документ Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.Документ Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ(2021-01-04) Повшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.Документ Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Іжевська, О.; Білодід, А.; Сабат, С.; Izhevska, O.; Bilodid, A.; Sabat, S.Метою нашої роботи є розгляд новітнього теплового устаткування на ринку готельно-ресторанного бізнесу.Документ Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними властивостями(2021-01-04) Петрюк, О.; Вовчок, Р.; Іжевська, О.; Petriuk, O.; Vovchok, R.; Izhevska, O.Документ Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Петрюк, О.; Вовчок, Р.; Іжевська, О.; Petriuk, O.; Vovchok, R.; Izhevska, O.Документ Інноваційні види холодильного обладнання для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Якубечко, А.; Іжевська, О.; Дрозд, Я.; Yakubechko, A.; Izhevska, O.; Drozd, Ya.Мета нашої роботи – розглянути новітнє холодильне обладнання на ринку готельно-ресторанного бізнесу.