Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 483 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
49
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-10-06
Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства
Давидова, Оксана
;
Davydova, Oksana
2022-10-06
Аналіз сутності сучасного крафтового виробництва Закарпаття
Головко, Ольга
;
Чорій, Мирослава
;
Holovkoiu, Olha
;
Chorii, Myroslava
2022-10-06
Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в післявоєнний період
Графська, Орислава
;
Кіндрат, Ігор
;
Hrafska, Oryslava
;
Kindrat, Ihor
2022-10-06
Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Гольник, Анастасія
;
Польовик, Володимир
;
Кузьмін, Олег
;
Стукальська, Наталія
;
Holnyk, Anastasiia
;
Polovyk, Volodymyr
;
Kuzmin, Oleh
;
Stukalska, Nataliia
2022-10-06
Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах
Корнійчук, Дмитро
;
Маслійчук, Ольга
;
Максимець, Олександра
;
Korniichuk, Dmytro
;
Masliichuk, Olha
;
Maksymets, Oleksandra
2022-10-06
Пріоритетні стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Літвінова, Ірина
;
Літвінова, Олена
;
Litvinova, Iryna
;
Litvinova, Olena
2022-10-06
Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові
Кушнірук, Галина
;
Магировський, Антон
;
Kushniruk, Halyna
;
Mahyrovskyi, Anton
2022-10-06
Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини
Грицкевич, Анастасія
;
Мамченко, Людмила
;
Hrytskevych, Anastasiia
;
Mamchenko, Liudmyla
2022-10-06
Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства
Булавіна, Альона
;
Мамченко, Людмила
;
Bulavina, Alona
;
Mamchenko, Liudmyla
2022-10-06
Обґрунтування необхідності інновацій у готельно-ресторанній справі
Пікуліна, Олена
;
Кукліна, Тетяна
;
Pikulina, Olena
;
Kuklina, Tetiana
Discover
Author
17
Paska, Mariia
17
Паска, Марія
15
Skalski, Dariusz
14
Скальський, Даріуш
12
Графська, Орислава
11
Hrafska, Oryslava
11
Виноградський, Богдан
10
Kowalski, Damian
10
Leshko, Khrystyna
10
Гузар, Уляна
.
next >
Subject
27
туризм
24
інновації
17
індустрія гостинності
15
tourism
14
ресторан
14
розвиток
12
innovation
12
пандемія
11
війна
11
Україна
.
next >