Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288
Title: | Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства |
Other Titles: | Use of gluten-free types of flour in restaurant production technology |
Authors: | Булавіна, Альона Мамченко, Людмила Bulavina, Alona Mamchenko, Liudmyla |
Keywords: | безглютен борошно технологія ресторанне господарство gluten-free flour technology restaurant a gift |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Булавіна А. Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства / Альона Булавіна, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 144-146. |
Abstract: | Мета – доведення доцільності та корисності заміни у виробах пшеничного борошна на традиційні для України безглютенові види. The goal is to prove the expediency and usefulness of substitution in products of wheat flour to gluten-free types traditional for Ukraine. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
булавіна.pdf | 115.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.