Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288
Title: Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства
Other Titles: Use of gluten-free types of flour in restaurant production technology
Authors: Булавіна, Альона
Мамченко, Людмила
Bulavina, Alona
Mamchenko, Liudmyla
Keywords: безглютен
борошно
технологія
ресторанне господарство
gluten-free
flour
technology
restaurant a gift
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Булавіна А. Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства / Альона Булавіна, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 144-146.
Abstract: Мета – доведення доцільності та корисності заміни у виробах пшеничного борошна на традиційні для України безглютенові види. The goal is to prove the expediency and usefulness of substitution in products of wheat flour to gluten-free types traditional for Ukraine.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
булавіна.pdf115.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.