Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Булавіна, Альона | - |
dc.contributor.author | Мамченко, Людмила | - |
dc.contributor.author | Bulavina, Alona | - |
dc.contributor.author | Mamchenko, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T08:57:39Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T08:57:39Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Булавіна А. Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства / Альона Булавіна, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 144-146. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288 | - |
dc.description.abstract | Мета – доведення доцільності та корисності заміни у виробах пшеничного борошна на традиційні для України безглютенові види. The goal is to prove the expediency and usefulness of substitution in products of wheat flour to gluten-free types traditional for Ukraine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | безглютен | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | gluten-free | uk_UA |
dc.subject | flour | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | restaurant a gift | uk_UA |
dc.title | Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of gluten-free types of flour in restaurant production technology | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
булавіна.pdf | 115.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.