Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБулавіна, Альона-
dc.contributor.authorМамченко, Людмила-
dc.contributor.authorBulavina, Alona-
dc.contributor.authorMamchenko, Liudmyla-
dc.date.accessioned2022-12-27T08:57:39Z-
dc.date.available2022-12-27T08:57:39Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationБулавіна А. Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства / Альона Булавіна, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 144-146.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33288-
dc.description.abstractМета – доведення доцільності та корисності заміни у виробах пшеничного борошна на традиційні для України безглютенові види. The goal is to prove the expediency and usefulness of substitution in products of wheat flour to gluten-free types traditional for Ukraine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбезглютенuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectgluten-freeuk_UA
dc.subjectflouruk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectrestaurant a giftuk_UA
dc.titleВикористання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeUse of gluten-free types of flour in restaurant production technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
булавіна.pdf115.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.