Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248
Title: | Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства |
Other Titles: | Conceptual ways of exiting the crisis of restaurant establishments |
Authors: | Давидова, Оксана Davydova, Oksana |
Keywords: | підприємство криза інновації система управління розвиток система enterprise development system crisis innovation management system |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Давидова О. Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства / Оксана Давидова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 23-25. |
Abstract: | У сучасних умовах функціонування, в еру генерування технологій дедалі більше уваги слід приділяти інноваційній системі управління розвитком.In modern operating conditions, in the era of technology generation more and more attention should be paid to the innovative management system development. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf | 101.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.