Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248
Title: Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства
Other Titles: Conceptual ways of exiting the crisis of restaurant establishments
Authors: Давидова, Оксана
Davydova, Oksana
Keywords: підприємство
криза
інновації
система управління
розвиток
система
enterprise
development
system
crisis
innovation
management system
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Давидова О. Концептуальні напрями виходу із кризи закладів ресторанного господарства / Оксана Давидова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 23-25.
Abstract: У сучасних умовах функціонування, в еру генерування технологій дедалі більше уваги слід приділяти інноваційній системі управління розвитком.In modern operating conditions, in the era of technology generation more and more attention should be paid to the innovative management system development.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33248
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
08-12-2022 СТРІГ Збірник 2022_removed_removed.pdf101.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.