Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Вантажиться...
Дата
2022-10-06
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос-
нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій-
ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on
new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional
plant raw materials - berry powders.
Опис
Ключові слова
кавовий напій, рослинне молоко, ягідний порошок, coffee drink, vegetable milk, berry powder
Бібліографічний опис
Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Анастасія Гольник, Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 150-152.