Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Title: Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини
Other Titles: Expansion of the range of meat dishes due to camel meat
Authors: Грицкевич, Анастасія
Мамченко, Людмила
Hrytskevych, Anastasiia
Mamchenko, Liudmyla
Keywords: верблюжина
макроелементи
мікроелементи
незамінні амінокислоти
camellia
macroelements
irreplaceable amino acids
microelements
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Грицкевич А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / Анастасія Грицкевич, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 153-155.
Abstract: Мета дослідження – аналіз та обґрунтування шляхів розширення асортименту м’ясних страв у закладах ресторанного господарства України з використанням м’яса верблюдів. The purpose of the research is to analyze and substantiate the ways of expansion assortment of meat dishes in restaurants of Ukraine using camel meat.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
грицкевич.pdf98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.