Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259
Title: | Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові |
Other Titles: | Features of the gastronomic segment of Italian cuisine in the city of Lviv |
Authors: | Кушнірук, Галина Магировський, Антон Kushniruk, Halyna Mahyrovskyi, Anton |
Keywords: | гастрономічний сегмент заклади ресторанного господарства італійська кухня Львів gastronomic segment restaurant establishments farms Italian cuisine Lviv |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кушнірук Г. Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові / Галина Кушнірук, Антон Магировський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 60-62. |
Abstract: | Метою дослідження є вивчення особливостей гастрономічного сегменту італійської кухні, аналіз тенденцій розвитку у місті Львові. The purpose of the study is to study the peculiarities of gastronomy segment of Italian cuisine, analysis of development trends in the city of Lviv. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
кушнірук.pdf | 327.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.