Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33297
Title: | Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах |
Other Titles: | Scientific approaches to the use of non-traditional raw materials in flour products |
Authors: | Корнійчук, Дмитро Маслійчук, Ольга Максимець, Олександра Korniichuk, Dmytro Masliichuk, Olha Maksymets, Oleksandra |
Keywords: | борошняні вироби нетрадиційна сировина flour products non-traditional raw materials |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Корнійчук Д. Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах / Дмитро Корнійчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 166-168. |
Abstract: | Метою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33297 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
корнійчук.pdf | 102.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.