Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 487
Issue Date | Title | Author(s) |
2023-05-18 | Технологія роботи з постійними гостями готелю. Програма «Постійний гість» | Власова, Марія; Журавльова, Світлана; Vlasova, Mariia; Zhuravlova, Svitlana |
2023-05-18 | Eкологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу | Волотовська, Аліна; Журавльова, Світлана; Volotovska, Alina; Zhuravlova, Svitlana |
2023-05-18 | Eкологізація підприємств ресторанного | Волошин, Олексій; Рябенька, Марина; Voloshyn, Oleksii; Riabenka, Maryna |
2023-05-18 | Основні стилі оформлення приміщень готелю в залежності від їх призначення | Гайдукова, Діана; Журавльова, Світлана; Haidukova, Diana; Zhuravlova, Svitlana |
2023-05-18 | Особливості сервірування святкового столу | Герілова, Анна; Паска, Марія; Herilova, Anna; Paska, Mariia |
2023-05-18 | Розвиток анімації в готелях та туристичних комплексах | Гілевич, Вікторія; Шевчук, Єлизавета; Олійник, Валентина; Hilevych, Viktoriia; Shevchuk, Yelyzaveta; Oliinyk, Valentyna |
2023-05-18 | Аналіз закладів ресторанного господарства міста Плзень, Чехія | Глинська, Уляна; Паска, Марія; Hlynska, Uliana; Paska, Mariia |
2023-05-18 | Вебтехнології в індустрії гостинності | Горішевський, Павло; Волошин, Олександр; Horishevskyi, Pavlo; Voloshyn, Oleksandr |
2023-05-18 | Діяльність закладу громадського харчування кав’ярня «Хліб з маслом» після повномасштабного вторгнення | Грицак, Анастасія; Дигдалович, Марія; Радзімовська, Ольга; Hrytsak, Anastasiia; Dyhdalovych, Mariia; Radzimovska, Olha |
2023-05-18 | Сокальська вишиванка | Гуменна, Марта; Боратинський, Олег; Humenna, Marta; Boratynskyi, Oleh |
2023-05-18 | Перспективи розвитку інклюзивного туризму в Україні | Давидова, Оксана; Михальченко, Олександра; Davydova, Oksana; Mykhalchenko, Oleksandra |
2023-05-18 | Актуальні передумови інноваційного розвитку ресторанного бізнесу | Давидова, Оксана; Зінченко, Катерина; Davydova, Oksana; Zinchenko, Kateryna |
2023-05-18 | Організація інтер’єру сучасного готельного комплексу | Деак, Іветт; Журавльова, Світлана; Deak, Ivett; Zhuravlova, Svitlana |
2023-05-18 | Digital Food Safety в ресторанному бізнесі | Долінська, Віталіна; Струтинська, Любов; Dolinska, Vitalina; Strutynska, Liubov |
2023-05-18 | Віртуальні ресторани: сьогодення в індустрії гостинності | Дутчак, Оксана; Бурак, Валентина; Dutchak, Oksana; Burak, Valentyna |
2023-05-18 | Організаційні аспекти створення готельного бізнесу в Україні | Жадан, Тетяна; Глінкіна, Вікторія; Zhadan, Tetiana; Hlinkina, Viktoriia |
2023-05-18 | Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський»: історія, атмосфера та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу | Залуга, Назар; Струсь, Віталій; Радзімовська, Ольга; Zaluha, Nazar; Strus, Vitalii; Radzimovska, Olha |
2023-05-18 | Факти впливу пандемії Сovid-19 на розвиток світової готельної індустрії | Заремба, Лідія; Графська, Орислава; Zaremba, Lidiia; Hrafska, Oryslava |
2023-05-18 | Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa | Зарецька, Дар’я; Сердюк, Марина; Zaretska, Daria; Serdiuk, Maryna |
2023-05-18 | Особливості формування та підтримка іміджу підприємств ресторанного бізнесу | Захаревич, Світлана; Рябенька, Марина; Zakharevych, Svitlana; Riabenka, Maryna |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 487