Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34199
Title: Актуальні передумови інноваційного розвитку ресторанного бізнесу
Other Titles: Current prerequisites for the innovative development of the restaurant business
Authors: Давидова, Оксана
Зінченко, Катерина
Davydova, Oksana
Zinchenko, Kateryna
Keywords: заклад
ресторанний бізнес
споживач
інновація
технологія
institution
restaurant business
consumer
innovation
technology
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Давидова О. Актуальні передумови інноваційного розвитку ресторанного бізнесу / Оксана Давидова, Катерина Зінченко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 70–72.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34199
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oksana Davydova, Kateryna Zinchenko.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.