Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34208
Title: Eкологізація підприємств ресторанного
Other Titles: Greening of restaurant enterprises
Authors: Волошин, Олексій
Рябенька, Марина
Voloshyn, Oleksii
Riabenka, Maryna
Keywords: ресторанна індустрія
екологічні принципи
сталий розвиток
екологізація
restaurant industry
sustainable development
ecological principles
greening
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Волошин О. Eкологізація підприємств ресторанного / Олексій Волошин, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 46–47.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34208
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleksii Voloshyn, Maryna Riabenka.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.