Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192
Title: Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa
Other Titles: Functional drinks with an increased content of vitamin C based on semi-finished quince for HoReCa establishments
Authors: Зарецька, Дар’я
Сердюк, Марина
Zaretska, Daria
Serdiuk, Maryna
Keywords: HoReCa
айва
функціональний напій
обліпиха
композиційна суміш
HoReCa
composite mixture
quince
functional drink
sea buckthorn
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Зарецька Д. Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa / Дар’я Зарецька, Марина Сердюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 94–97.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Daria Zaretska, Maryna Serdiuk.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.