Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192
Title: | Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa |
Other Titles: | Functional drinks with an increased content of vitamin C based on semi-finished quince for HoReCa establishments |
Authors: | Зарецька, Дар’я Сердюк, Марина Zaretska, Daria Serdiuk, Maryna |
Keywords: | HoReCa айва функціональний напій обліпиха композиційна суміш HoReCa composite mixture quince functional drink sea buckthorn |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Зарецька Д. Функціональні напої з підвищеним вмістом вітаміну С на основі айвового напівфабрикату для закладів HoReCa / Дар’я Зарецька, Марина Сердюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 94–97. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34192 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Daria Zaretska, Maryna Serdiuk.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.