Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206
Title: | Особливості сервірування святкового столу |
Other Titles: | Features of serving the festive table |
Authors: | Герілова, Анна Паска, Марія Herilova, Anna Paska, Mariia |
Keywords: | гостинність сервірування стіл ресторан hospitality serving table restaurant |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Герілова А. Особливості сервірування святкового столу / Анна Герілова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 51–52. |
Abstract: | Мета сервірування столу: створити зручності гостям під час прийому їжі, сприяти встановленню гарного настрою, виразити свою уважність та доброзичливість. The purpose of setting the table: to create convenience for guests during meals, to promote a good mood, to express attentiveness and kindness. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34206 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anna Herilova, Mariia Paska.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.