Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34194
Title: Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський»: історія, атмосфера та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу
Other Titles: "Valentino" restaurant at the "Shveitsarskyi" hotel: history, atmosphere and additional services of the hotel-restaurant complex
Authors: Залуга, Назар
Струсь, Віталій
Радзімовська, Ольга
Zaluha, Nazar
Strus, Vitalii
Radzimovska, Olha
Keywords: комплекс
готель
ресторан
complex
hotel
restaurant
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Залуга Н. Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський»: історія, атмосфера та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу / Назар Залуга, Віталій Струсь, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 87–90.
Abstract: Метою даної роботи є представлення ресторану «Валентино» та готелю «Швейцарський» з їхньою історією, локацією вишуканим італійським меню і ексклюзивною винною картою. The purpose of this work is to present the Valentino restaurant and the Swiss hotel with their history, location, exquisite Italian menu and exclusive wine list.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34194
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nazar Zaluha,.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.