Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 26 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-21Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарствіКуцмида, Анастасія; Паска, Марія; Kutsmyda, Anastasiia; Paska, Mariia
2022-01-21Basis principles rational balanced diet for athletesLevchuk, Alla; Paska, Mariia; Левчук, Алла; Паска, Марія
2022-01-21Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельєКалитин, Роксолана; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2022-01-21Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в УкраїніКарпова, Марта; Паска, Марія; Karpova, Marta; Paska, Mariia
2022-01-21Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складуБаль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Бутенко, Анастасія; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, Mariia; Butenko, Anastasiia
2023-10-12Мікрокваліфікації та їх застосування у вищій освітіПаска, Марія; Paska, Mariia
2023-10-12Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщиниПаска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, Andrii
2023-10-12Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництваЧирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукціїФик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2023-10-12Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробівТесля, Ольга; Паска, Марія; Тeslia, Olha; Paska, Mariia