Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 26 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-01-21
Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
Куцмида, Анастасія
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Basis principles rational balanced diet for athletes
Levchuk, Alla
;
Paska, Mariia
;
Левчук, Алла
;
Паска, Марія
2022-01-21
Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє
Калитин, Роксолана
;
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Kalytyn, Roksolana
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні
Карпова, Марта
;
Паска, Марія
;
Karpova, Marta
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу
Баль-Прилипко, Лариса
;
Паска, Марія
;
Бутенко, Анастасія
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Paska, Mariia
;
Butenko, Anastasiia
2023-10-12
Мікрокваліфікації та їх застосування у вищій освіті
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини
Паска, Марія
;
Боратинський, Олег
;
Німець, Андрій
;
Paska, Mariia
;
Boratynskyi, Oleh
;
Nimets, Andrii
2023-10-12
Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва
Чирка, В’ячеслав
;
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Teslia, Olha
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Тeslia, Olha
;
Paska, Mariia
Discover
Author
26
Paska, Mariia
3
Boratynskyi, Oleh
3
Hiletskyi, Ivan
3
Боратинський, Олег
3
Гілецький, Іван
3
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Karpova, Marta
2
Naida, Ostap
2
Nimets, Andrii
.
next >
Subject
4
впровадження
3
ресторанне господарства
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
gastronomic tourism
2
popularization
2
spicy and aromatic raw materials
2
автентичні страви
2
бойківська кухня
2
вимоги
.
next >
Date issued
15
2022
11
2023
Has File(s)
26
true