Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774
Title: Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні
Authors: Карпова, Марта
Паска, Марія
Karpova, Marta
Paska, Mariia
Keywords: пандемія
ресторанний бізнес
карантинні вимоги
доставлення
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Карпова М. Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні / Марта Карпова, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карпова_Паска_СТ.pdf562.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.