Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31806
Title: Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
Authors: Куцмида, Анастасія
Паска, Марія
Kutsmyda, Anastasiia
Paska, Mariia
Keywords: тренди
ресторанне господарство
крафт
екоспрямування
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: уцмида А. Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 137-139.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31806
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куцмида_Паска_СТ.pdf554.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.