Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31806
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куцмида, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Kutsmyda, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T18:27:22Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T18:27:22Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | уцмида А. Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 137-139. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31806 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | тренди | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | крафт | uk_UA |
dc.subject | екоспрямування | uk_UA |
dc.title | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Куцмида_Паска_СТ.pdf | 554.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.