Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795
Title: | Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу |
Authors: | Баль-Прилипко, Лариса Паска, Марія Бутенко, Анастасія Bal-Prylypko, Larysa Paska, Mariia Butenko, Anastasiia |
Keywords: | вода мінеральні речовини здорове харчування |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Баль-Прилипко Л. Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу / Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска, Анастасія Бутенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 116-119. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Баль_Паска_Бутенко_СТ.pdf | 565.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.