Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795
Title: Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу
Authors: Баль-Прилипко, Лариса
Паска, Марія
Бутенко, Анастасія
Bal-Prylypko, Larysa
Paska, Mariia
Butenko, Anastasiia
Keywords: вода
мінеральні речовини
здорове харчування
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Баль-Прилипко Л. Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу / Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска, Анастасія Бутенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 116-119.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Паска_Бутенко_СТ.pdf565.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.