Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Лариса-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorБутенко, Анастасія-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, Larysa-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorButenko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2022-01-21T17:11:43Z-
dc.date.available2022-01-21T17:11:43Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationБаль-Прилипко Л. Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу / Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска, Анастасія Бутенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 116-119.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectмінеральні речовиниuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Паска_Бутенко_СТ.pdf565.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.