Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 321-330 of 378 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-10-12Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарстваГаленко, Олег; Федченко, Ольга; Halenko, Oleh; Fedchenko, Olha
2023-10-12Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристівДуліба-Андрусишин, Олена; Петришин, Наталія; Duliba-Andrusyshyn, Olena; Petryshyn, Nataliia
2023-10-12Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначенняГаленко, Олег; Кушнір, Тарас; Halenko, Oleh; Kushnir, Taras
2023-10-12Актуальні інноваційні технології для сфери HoReCaДавидова, Оксана; Зінченко, Катерина; Davydova, Oksana; Zinchenko, Kateryna
2023-10-12Крафтове виноробство в УкраїніЗагоруй, Оксана; Пушка, Ольга; Zahorui, Oksana; Pushka, Olha
2023-10-12Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусівНайда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Study of the degree of collagen solubility in pork at «Ternopil meat processing plant» LTDStrashynsky, Igor; Hrytsai, Maksym; Kosiuk, Olha; Страшінський, Ігор; Грицай, Максим; Косюк, Ольга
2023-10-12Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’яМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарстваКалник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia