Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 115 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремівПетришин, Наталія; Леготін, Анатолій; Petryshyn, Nataliia; Lehotin, Anatolii
2023-10-12Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготуванняРадзімовська, Ольга; Самчук, Анна; Radzimovska, Olha; Samchuk, Anna
2023-10-12Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакуванняЛіснюк, Володимир; Гармаш, Анна; Пасічний, Василь; Lisniuk, Volodymyr; Harmash, Anna; Pasichnyi, Vasyl
2023-10-12Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваКовтун, Аліна; Бортнічук, Олег; Шаран, Лариса; Kovtun, Alina; Bortnichuk, Oleh; Sharan, Larysa
2023-10-12Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia
2023-10-12Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробахКравченко, Михайло; Михайлик, Віталій; Kravchenko, Mykhailo; Mykhailyk, Vitalii
2023-10-12Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посудіПетришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana
2023-10-12Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-10-12Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарстваГаленко, Олег; Федченко, Ольга; Halenko, Oleh; Fedchenko, Olha
2023-10-12Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристівДуліба-Андрусишин, Олена; Петришин, Наталія; Duliba-Andrusyshyn, Olena; Petryshyn, Nataliia