Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 115 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-10-12
Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів
Петришин, Наталія
;
Леготін, Анатолій
;
Petryshyn, Nataliia
;
Lehotin, Anatolii
2023-10-12
Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготування
Радзімовська, Ольга
;
Самчук, Анна
;
Radzimovska, Olha
;
Samchuk, Anna
2023-10-12
Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування
Ліснюк, Володимир
;
Гармаш, Анна
;
Пасічний, Василь
;
Lisniuk, Volodymyr
;
Harmash, Anna
;
Pasichnyi, Vasyl
2023-10-12
Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
Ковтун, Аліна
;
Бортнічук, Олег
;
Шаран, Лариса
;
Kovtun, Alina
;
Bortnichuk, Oleh
;
Sharan, Larysa
2023-10-12
Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
Німець, Андрій
;
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Nimets, Andrii
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах
Кравченко, Михайло
;
Михайлик, Віталій
;
Kravchenko, Mykhailo
;
Mykhailyk, Vitalii
2023-10-12
Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді
Петришин, Наталія
;
Назар, Мар’яна
;
Petryshyn, Nataliia
;
Nazar, Mariana
2023-10-12
Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства
Галенко, Олег
;
Федченко, Ольга
;
Halenko, Oleh
;
Fedchenko, Olha
2023-10-12
Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів
Дуліба-Андрусишин, Олена
;
Петришин, Наталія
;
Duliba-Andrusyshyn, Olena
;
Petryshyn, Nataliia
Discover
Author
11
Paska, Mariia
11
Паска, Марія
7
Hrafska, Oryslava
7
Графська, Орислава
6
Huzar, Uliana
6
Гузар, Уляна
5
Petryshyn, Nataliia
5
Петришин, Наталія
4
Davydova, Oksana
4
Давидова, Оксана
.
next >
Subject
9
restaurant business
9
індустрія гостинності
8
innovation
8
розвиток
7
hotel and restaurant business
7
сфера гостинності
6
development
6
hospitality industry
6
war
6
війна
.
next >
Has File(s)
115
true