Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 115 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-10-12
Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів
Петришин, Наталія
;
Леготін, Анатолій
;
Petryshyn, Nataliia
;
Lehotin, Anatolii
2023-10-12
Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготування
Радзімовська, Ольга
;
Самчук, Анна
;
Radzimovska, Olha
;
Samchuk, Anna
2023-10-12
Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування
Ліснюк, Володимир
;
Гармаш, Анна
;
Пасічний, Василь
;
Lisniuk, Volodymyr
;
Harmash, Anna
;
Pasichnyi, Vasyl
2023-10-12
Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
Ковтун, Аліна
;
Бортнічук, Олег
;
Шаран, Лариса
;
Kovtun, Alina
;
Bortnichuk, Oleh
;
Sharan, Larysa
2023-10-12
Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
Німець, Андрій
;
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Nimets, Andrii
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах
Кравченко, Михайло
;
Михайлик, Віталій
;
Kravchenko, Mykhailo
;
Mykhailyk, Vitalii
2023-10-12
Сучасні тенденції декорування і подання кулінарних страв в їстивному посуді
Петришин, Наталія
;
Назар, Мар’яна
;
Petryshyn, Nataliia
;
Nazar, Mariana
2023-10-12
Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства
Галенко, Олег
;
Федченко, Ольга
;
Halenko, Oleh
;
Fedchenko, Olha
2023-10-12
Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів
Дуліба-Андрусишин, Олена
;
Петришин, Наталія
;
Duliba-Andrusyshyn, Olena
;
Petryshyn, Nataliia
Discover
Author
11
Paska, Mariia
11
Паска, Марія
7
Hrafska, Oryslava
7
Графська, Орислава
6
Huzar, Uliana
6
Гузар, Уляна
5
Petryshyn, Nataliia
5
Петришин, Наталія
4
Davydova, Oksana
4
Давидова, Оксана
.
next >
Subject
9
restaurant business
9
індустрія гостинності
8
innovation
8
розвиток
7
hotel and restaurant business
7
сфера гостинності
6
development
6
hospitality industry
6
war
6
війна
.
next >