Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 26 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-01-21
Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
Куцмида, Анастасія
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Basis principles rational balanced diet for athletes
Levchuk, Alla
;
Paska, Mariia
;
Левчук, Алла
;
Паска, Марія
2022-01-21
Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє
Калитин, Роксолана
;
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Kalytyn, Roksolana
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні
Карпова, Марта
;
Паска, Марія
;
Karpova, Marta
;
Paska, Mariia
2022-01-21
Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу
Баль-Прилипко, Лариса
;
Паска, Марія
;
Бутенко, Анастасія
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Paska, Mariia
;
Butenko, Anastasiia
2023-10-12
Мікрокваліфікації та їх застосування у вищій освіті
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини
Паска, Марія
;
Боратинський, Олег
;
Німець, Андрій
;
Paska, Mariia
;
Boratynskyi, Oleh
;
Nimets, Andrii
2023-10-12
Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва
Чирка, В’ячеслав
;
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Teslia, Olha
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Тeslia, Olha
;
Paska, Mariia
Discover
Author
26
Паска, Марія
3
Boratynskyi, Oleh
3
Hiletskyi, Ivan
3
Боратинський, Олег
3
Гілецький, Іван
3
Тесля, Ольга
2
Chyrka, Viacheslav
2
Karpova, Marta
2
Naida, Ostap
2
Nimets, Andrii
.
next >
Subject
4
впровадження
3
ресторанне господарства
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
gastronomic tourism
2
popularization
2
spicy and aromatic raw materials
2
автентичні страви
2
бойківська кухня
2
вимоги
.
next >
Date issued
15
2022
11
2023