Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 144 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-27
Стан системи антиоксидатного захисту при застосуванні хелатних металокомплексів есенціальних мікроелементів
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва конини
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Рaska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробки
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
Особливості забою
Біленчук, Р. В.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Bilenchuk, R. V.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-30
Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною
Мартинюк, І. О.
;
Паска, М. З.
;
Matyniuk, I. O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам
Паска, М. З.
;
Маркович, І. І.
;
Paska, M. Z.
;
Markovych, I. I.
2020-11-30
Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання
Дацишин, М.
;
Паска, М. З.
;
Datsyshyn, M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів
Мартинюк, І. О.
;
Паска, М. З.
;
Matyniuk, I. O.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
140
Paska, M. Z.
36
Lychuk, M. H.
36
Личук, М. Г.
29
Kravtsiv, R. Y.
29
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Bilenchuk, R. V.
.
next >
Subject
21
бугайці
14
волинська м'ясна порода
14
мікроелементи
12
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
9
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
7
яловичина
6
залізо
.
next >
Date issued
130
2020
10
2021
3
2022
1
2015