Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518
Title: Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання
Authors: Дацишин, М.
Паска, М. З.
Datsyshyn, M.
Paska, M. Z.
Keywords: рН яловичини
харчові продукти
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Дацишин М. Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання / М. Дацишин, М. З. Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (2-3 квіт. 2012 р.). - Київ, 2012. - Ч. 1. - С. 238-239.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Дацишин (1).pdf65.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.