Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518
Title: | Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання |
Authors: | Дацишин, М. Паска, М. З. Datsyshyn, M. Paska, M. Z. |
Keywords: | рН яловичини харчові продукти |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Дацишин М. Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання / М. Дацишин, М. З. Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (2-3 квіт. 2012 р.). - Київ, 2012. - Ч. 1. - С. 238-239. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Дацишин (1).pdf | 65.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.