Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДацишин, М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorDatsyshyn, M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-30T11:09:59Z-
dc.date.available2020-11-30T11:09:59Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationДацишин М. Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання / М. Дацишин, М. З. Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (2-3 квіт. 2012 р.). - Київ, 2012. - Ч. 1. - С. 238-239.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрН яловичиниuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleДинаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозріванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Дацишин (1).pdf65.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.