Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Datsyshyn, M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T11:09:59Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T11:09:59Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Дацишин М. Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання / М. Дацишин, М. З. Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (2-3 квіт. 2012 р.). - Київ, 2012. - Ч. 1. - С. 238-239. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27518 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | рН яловичини | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.title | Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозрівання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Дацишин (1).pdf | 65.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.