Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27078
Title: Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва конини
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Рaska, M. Z.
Lychuk, M. H.
Keywords: виробництво конини
технологічні аспекти
споживча характеристика
Issue Date: 27-Oct-2020
Citation: Кравців Р. Й. Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва конини / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 4(44). - С. 94-95.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27078
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N4 (44).pdf519.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.