Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27078
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Личук, М. Г. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Рaska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Lychuk, M. H. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-27T13:12:33Z | - |
dc.date.available | 2020-10-27T13:12:33Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-27 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва конини / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 4(44). - С. 94-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27078 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | виробництво конини | uk_UA |
dc.subject | технологічні аспекти | uk_UA |
dc.subject | споживча характеристика | uk_UA |
dc.title | Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва конини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Meat Busines N4 (44).pdf | 519.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.