Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524
Title: Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів
Authors: Мартинюк, І. О.
Паска, М. З.
Matyniuk, I. O.
Paska, M. Z.
Keywords: м'ясні вироби
амарант
Issue Date: 30-Nov-2020
Publisher: Мартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів / Мартинюк І. О., Паска М. З. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. - Львів, 2013. - С. 61-63.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Мартинюк_2013ЛІЄТ.pdf203.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.