Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524
Title: | Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів |
Authors: | Мартинюк, І. О. Паска, М. З. Matyniuk, I. O. Paska, M. Z. |
Keywords: | м'ясні вироби амарант |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Publisher: | Мартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів / Мартинюк І. О., Паска М. З. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. - Львів, 2013. - С. 61-63. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Мартинюк_2013ЛІЄТ.pdf | 203.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.