Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартинюк, І. О. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Matyniuk, I. O. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T12:10:38Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T12:10:38Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Мартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів / Мартинюк І. О., Паска М. З. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. - Львів, 2013. - С. 61-63. | uk_UA |
dc.subject | м'ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | амарант | uk_UA |
dc.title | Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Мартинюк_2013ЛІЄТ.pdf | 203.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.