Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorMatyniuk, I. O.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-30T12:10:38Z-
dc.date.available2020-11-30T12:10:38Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27524-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів / Мартинюк І. О., Паска М. З. // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. - Львів, 2013. - С. 61-63.uk_UA
dc.subjectм'ясні виробиuk_UA
dc.subjectамарантuk_UA
dc.titleВикористання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Мартинюк_2013ЛІЄТ.pdf203.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.