Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519
Title: | Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам |
Authors: | Паска, М. З. Маркович, І. І. Paska, M. Z. Markovych, I. I. |
Keywords: | технологія напівкопчені ковбаси пряноароматичні рослини |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам / М. З. Паска, І. І. Маркович // Якість і безпека харчових продуктів : зб. тез. (14-15 листоп. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 124-126. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Маркович_2013_НУХТ.pdf | 129.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.