Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маркович, І. І. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Markovych, I. I. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T11:20:14Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T11:20:14Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам / М. З. Паска, І. І. Маркович // Якість і безпека харчових продуктів : зб. тез. (14-15 листоп. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 124-126. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | пряноароматичні рослини | uk_UA |
dc.title | Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Маркович_2013_НУХТ.pdf | 129.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.