Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.date.accessioned2020-11-30T11:20:14Z-
dc.date.available2020-11-30T11:20:14Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам / М. З. Паска, І. І. Маркович // Якість і безпека харчових продуктів : зб. тез. (14-15 листоп. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 124-126.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectпряноароматичні рослиниuk_UA
dc.titleМожливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкамuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_2013_НУХТ.pdf129.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.