Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519
Title: Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Paska, M. Z.
Markovych, I. I.
Keywords: технологія
напівкопчені ковбаси
пряноароматичні рослини
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам / М. З. Паска, І. І. Маркович // Якість і безпека харчових продуктів : зб. тез. (14-15 листоп. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 124-126.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27519
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_2013_НУХТ.pdf129.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.