Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520
Title: | Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням |
Authors: | Паска, М. З. Маркович, І. І. Paska, M. Z. Markovych, I. I. |
Keywords: | напівкопчені ковбаси пряно-ароматичні рослини сочевиця |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням / Паска М. З., Маркович І. І. // Наукові праці. - 2012. - Вип. 44. - Т. 2. - С. 185-188. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Маркович_Одеса_2012.pdf | 172.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.