Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27079
Title: | М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробки |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Личук, М. Г. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Lychuk, M. H. |
Keywords: | м'ясо кабана м'ясо лося термічна обробка |
Issue Date: | 27-Oct-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробки / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 6(46). - С. 98-99. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27079 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Meat Busines N6 (46).pdf | 755.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.