Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27079
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Личук, М. Г. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Lychuk, M. H. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-27T13:20:42Z | - |
dc.date.available | 2020-10-27T13:20:42Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-27 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробки / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 6(46). - С. 98-99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27079 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясо кабана | uk_UA |
dc.subject | м'ясо лося | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.title | М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Meat Busines N6 (46).pdf | 755.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.