Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27079
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-27T13:20:42Z-
dc.date.available2020-10-27T13:20:42Z-
dc.date.issued2020-10-27-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробки / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 6(46). - С. 98-99.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27079-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясо кабанаuk_UA
dc.subjectм'ясо лосяuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.titleМ'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N6 (46).pdf755.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.