Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27522
Title: Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Paska, M. Z.
Markovych, I. I.
Keywords: напівкопчені ковбаси
фарш
сочевиця
пряно-ароматичні речовини
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин / М. З. Паска, І. І. Маркович // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - Ч. 1. - С. 100-101.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27522
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_ХДУХТ_2013.pdf65.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.