Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.date.accessioned2020-11-30T11:52:18Z-
dc.date.available2020-11-30T11:52:18Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин / М. З. Паска, І. І. Маркович // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - Ч. 1. - С. 100-101.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27522-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.subjectпряно-ароматичні речовиниuk_UA
dc.titleСтруктурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Маркович_ХДУХТ_2013.pdf65.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.