Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27522
Title: | Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин |
Authors: | Паска, М. З. Маркович, І. І. Paska, M. Z. Markovych, I. I. |
Keywords: | напівкопчені ковбаси фарш сочевиця пряно-ароматичні речовини |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин / М. З. Паска, І. І. Маркович // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - Ч. 1. - С. 100-101. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27522 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Маркович_ХДУХТ_2013.pdf | 65.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.