Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 147 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-27Стан системи антиоксидатного захисту при застосуванні хелатних металокомплексів есенціальних мікроелементівПаска, М. З.; Личук, М. Г.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Споживча характеристика та технологічні аспекти виробництва кониниКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Рaska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27М'ясо лося та кабана : окремі етапи термічної обробкиКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-10-27Особливості забоюБіленчук, Р. В.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Bilenchuk, R. V.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H.
2020-11-30Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовинПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаваннямПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониноюМартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.
2020-11-30Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкамПаска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.
2020-11-30Динаміка показника рН яловичини, залежно від якості м'яса отриманого з моменту забою та у період дозріванняДацишин, М.; Паска, М. З.; Datsyshyn, M.; Paska, M. Z.
2020-11-30Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробівМартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z.