Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Oshchypok, I. M."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Завдання і функції контролю у навчальному процесі вищих закладів освіти
    (2020-11-09) Ощипок, І. М.; Томаневич, М. Л.; Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Oshchypok, I. M.; Tomanevych, L. M.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.
  • Документ
    Проектування підприємництв олійно-жирової галузі з основами САПР : метод. рек. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-23) Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.
  • Документ
    Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-10-28) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Технологія жирів
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.
  • Документ
    Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"
    (2020-11-24) Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Гушнянський, І. М.; Кринська, Н. В.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.; Hushnianskyi, I. M.; Krynska, N. V.
  • Документ
    Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
    (2020-11-23) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Хімія ліпідів та їх похідних : метод. вказівки для самост. роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
  • Документ
    Хімія ліпідів та їх похідних : метод. рек. до виконання лабораторних робіт студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
    (2020-11-24) Кравців, Р. Й.; Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Галух, Б. І.; Kravtsiv, R. Y.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.; Halukh, B. I.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок