Перегляд за Автор "Oshchypok, I. M."
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Завдання і функції контролю у навчальному процесі вищих закладів освіти(2020-11-09) Ощипок, І. М.; Томаневич, М. Л.; Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Oshchypok, I. M.; Tomanevych, L. M.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.Документ Проектування підприємництв олійно-жирової галузі з основами САПР : метод. рек. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-23) Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.Документ Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-10-28) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Технологія жирів(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Kravtsiv, R. Y.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.Документ Технологія м'яса і м'ясних виробів : навч.-метод. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Ветеринарна медицина" із спеціалізацією : "Ветсанітарія та ветсанекспертиза"(2020-11-24) Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Гушнянський, І. М.; Кринська, Н. В.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.; Hushnianskyi, I. M.; Krynska, N. V.Документ Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Фізико-хімічні та біомеханічні основи технології м'ясних продуктів : метод. рек. для самост. роботи студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"(2020-11-23) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Хімія ліпідів та їх похідних : метод. вказівки для самост. роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-02) Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.Документ Хімія ліпідів та їх похідних : метод. рек. до виконання лабораторних робіт студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-24) Кравців, Р. Й.; Ощипок, І. М.; Паска, М. З.; Галух, Б. І.; Kravtsiv, R. Y.; Oshchypok, I. M.; Paska, M. Z.; Halukh, B. I.