Перегляд за Автор "Masliichuk, Olha"
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Бондаревський, Аркадій; Маслійчук, Ольга; Bondarevskyi, Arkadii; Masliichuk, OlhaДокумент Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшовський, Михайло; Маслійчук, Ольга; Liashovskyi, Mykhailo; Masliichuk, OlhaОтже у роботі ресторанного бізнесу з’явилися і залишилися корисні карантинні звички: робити замовлення онлайн, доставка, самовивіз, адаптація меню під доставку, загальний культ чистоти. Тотальна дід- житалізація ресторанного бізнесу дозволила увійти в майбутнє вже сьогодні.So, they appeared and remained useful in the work of the restaurant business quarantine habits: ordering online, delivery, pickup, adaptation of the menu for delivery, a general cult of cleanliness. Total grandfather- residentialization of the restaurant business made it possible to enter the future already today.Документ Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Хамуляк, Марічка; Карпова, Марта; Маслійчук, Ольга; Khamuliak, Marichka; Karpova, Marta; Masliichuk, OlhaМетою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.Документ Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Хамуляк, Марічка; Карпова, Марта; Маслійчук, Ольга; Khamuliak, Marichka; Karpova, Marta; Masliichuk, OlhaМетою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.Документ Готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності: стратегія відродження(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Сабадаш, Юрій; Маслійчук, Ольга; Sabadash, Yurii; Masliichuk, OlhaДокумент Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Корнійчук, Дмитро; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Korniichuk, Dmytro; Masliichuk, Olha; Maksymets, OleksandraМетою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life.Документ Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Лукомська, Софія; Маслійчук, Ольга; Lukomska, Sofiia; Masliichuk, OlhaМета. Впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Goal. Introduction of a new taste in "Lavender-Blackcurrant" mousse desserts and further implementation of this dessert in restaurants.Документ Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Сенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, OlhaМетою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.Документ Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Сенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, OlhaМетою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.Документ Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09) Крук, Роксоляна; Маслійчук, Ольга; Kruk, Roksoliana; Masliichuk, OlhaМетою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі.Документ Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Швець, Роксоляна; Шоп’як, Олег; Маслійчук, Ольга; Shvets, Roksoliana; Shopiak, Oleh; Masliichuk, OlhaМета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions.Документ Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Красько, Дарина; Маслійчук, Ольга; Krasko, Daryna; Masliichuk, OlhaАналіз асортименту та стану виробництва «рос- линного молока» в Україні та світі, свідчить про перспективність та доцільність розробки нових рецептур кулінарної продукції та десертів на їх основі.Analysis of the range and state of production of "Ros- of milk" in Ukraine and the world, shows the prospects and feasibility of developing new recipes for culinary products and desserts on their basis.Документ Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Федів, Богдан; Маслійчук, Ольга; Fediv, Bohdan; Masliichuk, OlhaМетою роботи стало дослідження інноваційних трендів сфері HoReCa, їхнє формування та впровадження в закладах ресторанно- го господарства України. The aim of the work was the research of innovative trends in the field HoReCa, their formation and implementation in restaurants economy of Ukraine.Документ Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Савчук, Тамара; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Savchuk, Tamara; Masliichuk, Olha; Maksymets, OleksandraМета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.Документ Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Попова, Марія; Маслійчук, Ольга; Popova, Mariia; Masliichuk, OlhaМетою даної роботи є дослідження останніх трендів у готельноресторанному бізнесі та аналіз можливостей їх впровадження з метою покращення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. The purpose of this work is to research the latest trends in the hotel-restaurant business and analyze the possibilities of their implementation with a goal improving service quality and increasing satisfaction customers.