Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Masliichuk, Olha"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Бондаревський, Аркадій; Маслійчук, Ольга; Bondarevskyi, Arkadii; Masliichuk, Olha
  • Документ
    Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшовський, Михайло; Маслійчук, Ольга; Liashovskyi, Mykhailo; Masliichuk, Olha
    Отже у роботі ресторанного бізнесу з’явилися і залишилися корисні карантинні звички: робити замовлення онлайн, доставка, самовивіз, адаптація меню під доставку, загальний культ чистоти. Тотальна дід- житалізація ресторанного бізнесу дозволила увійти в майбутнє вже сьогодні.So, they appeared and remained useful in the work of the restaurant business quarantine habits: ordering online, delivery, pickup, adaptation of the menu for delivery, a general cult of cleanliness. Total grandfather- residentialization of the restaurant business made it possible to enter the future already today.
  • Документ
    Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Хамуляк, Марічка; Карпова, Марта; Маслійчук, Ольга; Khamuliak, Marichka; Karpova, Marta; Masliichuk, Olha
    Метою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.
  • Документ
    Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Хамуляк, Марічка; Карпова, Марта; Маслійчук, Ольга; Khamuliak, Marichka; Karpova, Marta; Masliichuk, Olha
    Метою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.
  • Документ
    Готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності: стратегія відродження
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Сабадаш, Юрій; Маслійчук, Ольга; Sabadash, Yurii; Masliichuk, Olha
  • Документ
    Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Корнійчук, Дмитро; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Korniichuk, Dmytro; Masliichuk, Olha; Maksymets, Oleksandra
    Метою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life.
  • Документ
    Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Лукомська, Софія; Маслійчук, Ольга; Lukomska, Sofiia; Masliichuk, Olha
    Мета. Впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Goal. Introduction of a new taste in "Lavender-Blackcurrant" mousse desserts and further implementation of this dessert in restaurants.
  • Документ
    Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Сенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, Olha
    Метою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.
  • Документ
    Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Сенчишин, Юліана; Маслійчук, Ольга; Senchyshyn, Yuliana; Masliichuk, Olha
    Метою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.
  • Документ
    Тренд здорового харчування в ресторанному бізнесі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09) Крук, Роксоляна; Маслійчук, Ольга; Kruk, Roksoliana; Masliichuk, Olha
    Метою роботи є аналіз тренду здорового харчування в ресторанно- му бізнесі.
  • Документ
    Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Швець, Роксоляна; Шоп’як, Олег; Маслійчук, Ольга; Shvets, Roksoliana; Shopiak, Oleh; Masliichuk, Olha
    Мета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions.
  • Документ
    Формування сучасних тенденцій вегетаріанського харчування у ресторанному господарстві
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Красько, Дарина; Маслійчук, Ольга; Krasko, Daryna; Masliichuk, Olha
    Аналіз асортименту та стану виробництва «рос- линного молока» в Україні та світі, свідчить про перспективність та доцільність розробки нових рецептур кулінарної продукції та десертів на їх основі.Analysis of the range and state of production of "Ros- of milk" in Ukraine and the world, shows the prospects and feasibility of developing new recipes for culinary products and desserts on their basis.
  • Документ
    Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Федів, Богдан; Маслійчук, Ольга; Fediv, Bohdan; Masliichuk, Olha
    Метою роботи стало дослідження інноваційних трендів сфері HoReCa, їхнє формування та впровадження в закладах ресторанно- го господарства України. The aim of the work was the research of innovative trends in the field HoReCa, their formation and implementation in restaurants economy of Ukraine.
  • Документ
    Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Савчук, Тамара; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Savchuk, Tamara; Masliichuk, Olha; Maksymets, Oleksandra
    Мета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.
  • Документ
    Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Попова, Марія; Маслійчук, Ольга; Popova, Mariia; Masliichuk, Olha
    Метою даної роботи є дослідження останніх трендів у готельноресторанному бізнесі та аналіз можливостей їх впровадження з метою покращення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. The purpose of this work is to research the latest trends in the hotel-restaurant business and analyze the possibilities of their implementation with a goal improving service quality and increasing satisfaction customers.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок