Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 341-350 of 374 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-05-18Приготування у вакуумі: технологічні аспектиОпанасенко, Антоніна; Бровенко, Тетяна; Opanasenko, Antonina; Brovenko, Tetiana
2023-05-18Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних стравПрісс, Олеся; Колісниченко, Тетяна; Ангеловська, Алла; Priss, Olesia; Kolisnychenko, Tetiana; Anhelovska, Alla
2023-05-18Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтамиНазар, Мар’яна; Nazar, Mariana
2023-05-18Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанівПрісс, Олеся; Булгаков, Павло; Priss, Olesia; Bulhakov, Pavlo
2023-05-18Приорітетні тенденції здорового харчування дітей в УкраїніПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia
2023-05-18Особливості крафтових виробництв хлібаПетришин, Наталія; Рак, Валентина; Petryshyn, Nataliia; Rak, Valentyna
2023-05-18Тенденції розширення додаткових послуг закладів готельно-ресторанного господарстваПенішкевич, Євген; Постова, Валентина; Penishkevych, Yevhen; Postova, Valentyna
2023-05-18Окремі аспекти традиційно-побутової культури етнографічної групи українців-бойків у ресторані «Бойківська гостина»Помірчий, Маркіян; Гаєвська, Анастасія; Паска, Марія; Pomirchyi, Markiian; Haievska, Anastasiia; Paska, Mariia
2023-05-18Питання актуальності використання сучасних інноваційних технологій в закладах готельного господарстваПотапова, Олександра; Дьяченко, Роксолана; Potapova, Oleksandra; Diachenko, Roksolana
2023-05-18Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»Потопа, Катерина; Радзімовська, Ольга; Potopa, Kateryna; Radzimovska, Olha