Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161
Title: | Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато» |
Other Titles: | Analysis of the work of the hotel and restaurant industry on the example of the "Chateau" complex |
Authors: | Потопа, Катерина Радзімовська, Ольга Potopa, Kateryna Radzimovska, Olha |
Keywords: | аналіз роботи ГРК «Шато» війна analysis of work HRK "Shato" war |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Потопа К. Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато» / Катерина Потопа, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 198–200. |
Abstract: | Метою роботи є проаналізувати діяльність готельно-ресторанного комплексу «Шато» та визначити відвідуваність та зміну прибутковості у закладі до та під час війни в Україні. The purpose of the work is to analyze the activity of the hotel-restaurant complex "Chateau" and to determine the attendance and change in profitability in the institution before and during the war in Ukraine. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Potopa.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.