Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161
Title: Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато»
Other Titles: Analysis of the work of the hotel and restaurant industry on the example of the "Chateau" complex
Authors: Потопа, Катерина
Радзімовська, Ольга
Potopa, Kateryna
Radzimovska, Olha
Keywords: аналіз роботи
ГРК «Шато»
війна
analysis of work
HRK "Shato"
war
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Потопа К. Аналіз роботи готельно-ресторанного господарства на прикладі комплексу «Шато» / Катерина Потопа, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 198–200.
Abstract: Метою роботи є проаналізувати діяльність готельно-ресторанного комплексу «Шато» та визначити відвідуваність та зміну прибутковості у закладі до та під час війни в Україні. The purpose of the work is to analyze the activity of the hotel-restaurant complex "Chateau" and to determine the attendance and change in profitability in the institution before and during the war in Ukraine.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34161
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kateryna Potopa.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.