Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115
Title: Особливості крафтових виробництв хліба
Other Titles: Peculiarities of craft bread production
Authors: Петришин, Наталія
Рак, Валентина
Petryshyn, Nataliia
Rak, Valentyna
Keywords: крафтове виробництво
хліб
тренд
craft production
bread
trend
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Особливості крафтових виробництв хліба / Наталія Петришин, Валентина Рак // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 316–318.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34115
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn, Valentyna Rak.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.