Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118
Title: Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами
Other Titles: Ways of enriching flour confectionery products with nutrients
Authors: Назар, Мар’яна
Nazar, Mariana
Keywords: багачення
борошняні кондитерські вироби
нутрієнти
enrichment
flour confectionery
nutrients
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Назар М. Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами / Мар’яна Назар // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 309–310.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariana Nazar.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.