Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118
Title: | Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами |
Other Titles: | Ways of enriching flour confectionery products with nutrients |
Authors: | Назар, Мар’яна Nazar, Mariana |
Keywords: | багачення борошняні кондитерські вироби нутрієнти enrichment flour confectionery nutrients |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Назар М. Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами / Мар’яна Назар // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 309–310. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariana Nazar.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.