Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назар, Мар’яна | - |
dc.contributor.author | Nazar, Mariana | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T11:58:20Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T11:58:20Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Назар М. Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами / Мар’яна Назар // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 309–310. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | багачення | uk_UA |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | нутрієнти | uk_UA |
dc.subject | enrichment | uk_UA |
dc.subject | flour confectionery | uk_UA |
dc.subject | nutrients | uk_UA |
dc.title | Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами | uk_UA |
dc.title.alternative | Ways of enriching flour confectionery products with nutrients | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariana Nazar.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.