Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазар, Мар’яна-
dc.contributor.authorNazar, Mariana-
dc.date.accessioned2023-06-21T11:58:20Z-
dc.date.available2023-06-21T11:58:20Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationНазар М. Шляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтами / Мар’яна Назар // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 309–310.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34118-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбагаченняuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectнутрієнтиuk_UA
dc.subjectenrichmentuk_UA
dc.subjectflour confectioneryuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.titleШляхи збагачення борошнянних кондитерських виробів нутрієнтамиuk_UA
dc.title.alternativeWays of enriching flour confectionery products with nutrientsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mariana Nazar.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.