Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113
Title: | Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв |
Other Titles: | Viburnum as a functional ingredient of sauces for main dishes |
Authors: | Прісс, Олеся Колісниченко, Тетяна Ангеловська, Алла Priss, Olesia Kolisnychenko, Tetiana Anhelovska, Alla |
Keywords: | соус калина функціональні інгредієнти sauce viburnum functional ingredients |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Прісс О. Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв / Олеся Прісс, Тетяна Колісниченко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 322–324. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olesia Priss, Tetiana Kolisnychenko, .pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.